BASELAYER

GUIDE

DÆHLIE ØNSKER Å GJØRE DET LITT ENKLERE FOR DEG TIL Å FINNE RIKTIG BASELAYER.

HER FÅR DU EN ENKEL INNFØRING I VÅRE 5 TYPER BASELAYER OG HVILKET AKTIVITETSNIVÅ DE ULIKE ER MENT FOR.

AIRNET

VED MODERATE TEMPERATURER DER FUKTTRANSPORT ER VIKTIG

Airnet er en teknisk multifunksjonell slimfit baselayer, laget i 100% merinoull. Teknisk nettingstruktur gir høy isolasjonsevne da nettingen binder luften. Ulla sikrer optimal isolasjon ved lav aktivitet, men fordamper effektivt overflødig fukt ved høy aktivitet. Airnet holder deg temperert selv ved høy fuktighet. Elastiske ullpaneler forbedrer den ergonomiske passformen og gir optimal komfort. Utsøkt funksjonalitet.

SEE THE AIRNET COLLECTION

 

Compete

VED MODERATE TEMPERATURER DER FUKTTRANSPORT ER VIKTIG

Compete er et utrolig lett, behagelig og teknisk undertøy produsert i 100% Polypropylen og konstruert med ribbestrikk for ekstra stretch og bevegelighet. Polypropylen har langt bedre fukttransporterende egenskaper enn Polyester, og dette gjør at undertøyet passer utmerket ved moderat til høy intensitet. Hule fibre sikrer samtidig at plagget isolerer og temperaturregulerer godt samt tørker fort. Dette er det beste valget av teknisk undertøy når fukttransport er viktig.

SEE THE COMPETE COLLECTION

 

Tech

VED MODERATE TEMPERATURER DER FUKTTRANSPORT ER VIKTIG

Tech er en helt ny teknisk baselayer med god passform og moderne design. Tech hjelper deg å holde kroppen varm og tørr, også ved høy intensitet. Tech oppleves lett og behagelig mot huden. Meshpaneler under ermene, på brystpartiet og ryggen sikrer optimal ventilasjon og bevegelsesfrihet. Tech passer like godt alene som under en jakke eller et mellomlag, og til trening ute som inne.

SEE THE TECH COLLECTION

 

REVIEWS OF TECH COLLECTION

 

TRAININGWOOL

I STERK KULDE OG VED LAV TIL MODERAT INTENSITET 

Trainingwool er en teknisk baselayer i 100% merinoull med 100% Coolmax i ryggen designet og produsert for å bruke til trening. Trainingwool isolerer godt og har strategisk plasserte meshpaneler i Coolmax for fremragende ventilasjon. Flatlock sømmer og et fint ullgarn på kun 19,5 mikron optimal komfort og sikrer at denne baselayeren ikke klør. Passer perfekt for trening i kaldt vær. Mye brukt av skiløper på kalde vinterdager.

SEE THE TRAININGWOOL COLLECTION

 

ACTIVE

I STERK KULDE OG VED LAV TIL MODERAT INTENSITET 

Active er det beste valget når du vil holde deg tørr og varm. Active er konstruert med en teknisk Polyester innside og merinoull på utsiden. Active transporterer derfor fuktigheten godt bort fra kroppen, mens ulla på yttersiden gir god isoleringsevne. Active passer til et variert aktivitetsnivå, men er aller best ved et lavere intensitetsnivå. Føles god og myk mot huden og klør ikke. Perfekt til trening og annen aktivitet på kaldere dager.

SEE THE ACTIVE COLLECTION