Tech Baselayer

Reviews

Våre fantastiske ambassadører, deltakerne fra Dæhlie Test Run, har testet baselayer Tech i sommer. 

Her er et lite utdrag av tilbakemeldingene

Våre fantastiske ambassadører, deltakerne fra Dæhlie Test Run, har testet baselayer Tech i sommer. Ambassadørene har benyttet Tech i ulike aktiviteter for å teste allsidigheten til produktet, samt å kjenne på passform og fukttransport. Arenaene er mange og spenner seg fra toppturer, løp i skogen til Norseman konkurranse. Her er et lite utdrag av tilbakemeldingene.

Passformen er meget god, og den har holdt seg meget godt selv etter mange vask. Den transporter svette veldig bra, tror nok den blir fin under en konkurransedress til vinteren

Gorm Nøkleby

I utgangspunktet er jeg glad i å bruke ull på tur i forhold til fukt transport og ikke minst lukt. Her synes jeg at tech gjorde jobben

Marthe B Skjelde

Alt i alt et plagg jeg vil anbefale for de som er ute etter ei trøye for litt tøffere treningsøkter når ei t-trøye blir for kjølig.

 

Runar Sannerud

Baselayer Tech LS, sammen med Dæhlie Air Shorts ble valgt som bekledning under løpedelen på norseman. Og under Norseman velger jeg bare det beste.

Kenneth Nordseth

Denne har blitt en storfavoritt på løpeturer når været er litt småruskete eller når temperaturen har falt litt utpå kvelden.

Morten Haukeland

Den pustet bra under løpetur og holdt meg varm og tørr under toppturer på fjellet! 

Linn Borgundvaag

Når jeg har vært ute å løpt har jeg bare brukt den alene, og dette har funket veldig bra. Da har jeg verken blitt for varm eller kald, og den har vært perfekt til å løpe intervaller med.

Stine Thendrup

Sitter perfekt på, og det føles ut som om du ikke har noe på deg. Den sitter kjempegodt under jakken, og det er ikke en overdel som “sklir” oppover. Den sitter som støpt. 

Ingeborg Nordaune

Perfekt funksjonalitet og passform. Godt elastisk materiale. God transport av svette. Freshe farger er også et stort pluss.

Ida Eide

Puster utrolig godt, lett og mykt stoff som former seg etter kroppen og sitter som støpt. Bevegelig og behagelig å bruke.

Stine Shonhowd

Jeg har brukt min genser da jeg gikk besseggen og på joggetur. Den transporterer fukt bra og blir ikke klam når man svetter. Fint snitt og knallfine farger.

Anne Tørrisen

Tech puster ekstremt bra og strammer/ganger ikke noen steder. 

Tine Andersen